• Voetbal Vereniging OZC

Sportlaan 2, 7732 AB Ommen
    Telefoon clubhuis: 0529-45 28 00

• Wederom 3 punten voor dames 1!!

Op zaterdag 3 oktober 2020 stond een wedstrijd tegen ZVV Apeldoorn op het programma! Helaas waren er vandaag veel afwezigen en geblesseerden.
    Daarom waren Eryn en Irma ook gevraagd om mee te spelen.
    12 uur stond iedereen klaar om in busjes te vertrekken. Leonie en Pascal gingen rechtstreeks naar Apeldoorn.
    In verband met de corona regels deden we de bespreking op het warming-up veld. Net zoals vorige week was de boodschap duidelijk. Weer spelen met pit!
    Na de bespreking gelijk de warming, nog een keer de kleedkamer in en daarna het veld op.

Aan het begin van de wedstrijd ging het best gelijk op, helaas scoorde ZVV na 20 minuten de 1-0. OZC bleef doorgaan en kansen creƫren. Na 35 minuten gaf Carin een mooie bal op Martine en die kon hem zo voor de keeper langs in het goal schuiven. 1-1!!!
    De wedstrijd bleef erg spannend en OZC komt ongelukkig op 2-1 achterstand. OZC laat het hierbij niet zitten en gaat gelijk na aftrap volle bak opzoek naar de 2-2. Na een mooie voorzet van Inez weet Martine hem erin te schieten. 2-2!!!
    Vlak voor rust scoort ZVV nog een goal en we gaan met 3-2 achterstand de rust in.

Rustiger spelen, dat was de boodschap in de rust. Verder ging het eigenlijk best goed. We hadden veel gevaarlijke aanvallen en moesten vooral zo door blijven gaan, dan zouden de goals ook vanzelf wel komen.

OZC begon sterk aan de tweede helft en de 3-3 hing al in de lucht. Na een klein kwartier in de tweede helft gespeeld te hebben, dribbelde Robin langs de verdediging en wist de wel verdiende 3-3 te scoren!!
    OZC kreeg was veel rustiger aan de bal en het voetbal werd steeds beter. ZVV werd nog een paar keer gevaarlijk in het strafschopgebied van OZC. Hier kwam geen goal uit.
    OZC speelde veel beter en dit werd ook beloond. Inez gaf een mooie steekbal op Robin en die wist daaruit te scoren. 3-4!!
    Martine scoort 10 minuten voor het eindsignaal nog de 3-5!!
    ZVV weet niet meer terug te komen en dit is dan ook de einduitslag. OZC neemt 3 punten mee naar Ommen!